Sanal Tur
Ahmet Cengiz Altındağ Evleri-1

Altındağ Evleri dört bloktan oluşmaktadır. Tüm bloklarımız zemin+9 kat olmak üzere toplam 36 daireden oluşmaktadır. A ve B blokta 3+1, C blokta ise 2+1 ve 3+1 dairelerimiz mevcuttur. 58m²’ den 156m²’ ye kadar dükkanlarımız mevcuttur.
Bloklarımızda çift asansör mevcuttur. 3+1 dairelerimizde ebeveyn banyosu mevcuttur. A ve D bloklarımızda apartman görevlileri için daire bulunmaktadır. 97 araç kapasiteli açık otoparkımız mevcuttur.

  • Vaziyet ve Kat Planı
  • Projeden Görüntüler
  • Teknik Şartname

GENEL ÖZELLİKLER

A) Altındağ Evleri dört bloktan oluşmaktadır.Tüm bloklarımız zemin + 9kat olmak üzere toplam 36 daireden oluşmaktadır.A ve B blokta 3+1 C blokta ise 2+1 ve 3+1 dairelerimiz mevcuttur. 58m²’den 156m²’ye kadar dükkanlarımız mevcuttur.

B) Dış cephede ısı camlı PVC doğrama kullanılmıştır.

C) Apartman girişlerinde ve merdiven sahanlıklarında mermer kullanılmıştır.

D) Bloklarımızda çift asansör mevcuttur.

E) Sitemizde daireler arası ve bina giriş kapısı ile irtibatlı megafon sistemi bulunmaktadır.

F) Her blokta uydu, çanak anten sistemi mevcuttur.

G) Daire giriş kapıları; çelik kapı olup iç kapılar ise; Amerikan panel kapı kullanılmıştır.Daire girişlerinde vestiyer bulunmaktadır.

H) 3+1 dairelerimizde ebeveyn banyosu mevcuttur.

 I) A ve D bloklarımızda apartman görevlileri için daire bulunmaktadır.

 İ) 97araç kapasiteli açık otoparkımız bulunmaktadır.

 

İÇ  MEKANLAR

-  İnşaatlarımızdaki tüm oda ve salonlarımızda 1.sınıf kalitede laminant parke kullanmış olup duvarlarımıza alçı sıva üzeri saten boya ile uygulanmıştır.Ayrıca tüm tavanlarda  projesine göre kartonpiyer uygulanmıştır.

- Tüm ıslak hacimler; 1.sınıf kalitede seramik ve fayansla kaplanmıştır.Genel ve ebeveyn banyolarımızda; alüminyum veya plastik asma tavan uygulanmıştır.Genel banyolarda projesine göre dolap uyumlu lavabo/hilton kullanılmıştır.( High gloss (parlak) kapak ve uygun aksesuarlar kullanılmıştır.)

Mutfak dolaplarında da high gloss (parlak) kapak ve uygun aksesuarlar kullanılmaktadır.Tezgahlarda ise projesine uygun renkte granit veya mermerit kullanılmıştır.

 

NOT :           

 - Mahal listesinde belirtilen maddeler AHMET CENGİZ İNŞAAT tarafından verilmektedir. 
 - Teknik mecburiyet oluşması halinde AHMET CENGİZ İNŞAAT  mahal listelerinde belirtilen maddeler üzerinde her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir.